maanantai 7. toukokuuta 2018

vesileikkuu asiakastyö


Mitä on vesileikkuu?

Vesileikkuussa korkeapaineinen vesisuihku irrottaa  materiaalia työstettävästä kappaleesta ja huuhtelee sen pois. Veden seassa on erittäin hienoa hiekkaa. Pehmeitä materiaaleja leikattaessa hiekkaa ei tarvitse käyttää. Kone pystyy leikkaamaan metalleja, lasia, muovia, vaneria, kumia, kiveä ja monia muita materiaaleja. Vesileikkuu on huomattavasti tehokkaampaa kuin plasma -tai laserleikkaus. Vesileikkuu on myös nopeaa, ympäristö -ja  materiaaliystävällistä.

Mikä on flat pack?

Flat pack on kaluste kuten hylly joka ostetaan kaupasta erillisinä palasina ja kootaan itse. Flat packin tarkoituksena on olla helpommin kuljetettavissa ja viedä vähemmän tilaa.


Saimme tehtäväksemme tehdä tapahtumaan 5 porttia joista robotit kulkivat läpi.

Ensin päätimme yhdessä koko luokan kanssa teeman portteihin. Teemamme oli klassikko pelit ja saimme ryhmämme kanssa Crash Bandicoot-pelin. Päätettyämme kaikille pelin aloimme luonnostelemaan ja ideoimaan.


Luonnostelun jälkeen siirryin Illustraattoriin. Illustraattorissa piirsin luonnokseni puhtaaksi. 
Valittuamme parhaimmat 5 porttia veimme ne vesileikattavaksi metallipuolelle. 
Leikattuamme portit alkoi niiden maalaaminen. Maalaamisen jälkeen portit olivat valmiit ja ne vietiin tapahtumapaikalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Design Hill | valokuvausjärjestely asiakastyö

Ensimmäisenä otimme yhteyttä Design Hilliin puhelimitse ja tarjosimme heille valokuvia someen. He pitivät ideasta ja sovimme tapaamisen. Sa...