tiistai 13. maaliskuuta 2018

stailaaminen ja kuvausjärjestelyt


väriyhdistelmät

Kuvista löytyi paljon neytraaleja sävyjä kuten vaaleata ja harmaata + tehosteväri, musta ja valkoinen, tummansininen, paljon murrettuja sävyjä ja kultaisia yksityiskohtia.

materiaaliyhdistelmät

Puu ja kivi, nahka ja puuvilla, kova ja pehmeä, kiiltävä ja matta, metalli ja puu, rosoinen kivipinta ja keramiikka ja kirkas ja tumma lasi

pinnat

Pinnoissa oli rosoisia pintoja, kuluneita puupintoja, tiili -ja laatta pintoja ja marmoria. Kuvista löytyi myös vaaleaa lakattua puuta, samettia ja kuvioituja tapetteja.

kuvaustaustat

Tuotekuvauksissa yksivärisiä taustoja, marmori, tapetit, kivipinnat, rosoiset tekstuurit, puupinnat ja lautapinnat.

sommitelmat

Sommitelmat olivat minimalistisia sekä runsaita. Sommitelmat olivat myös monogromisia sekä värikkäitä. Sommitteluista löytyi järjestelmällisyyttä sekä hallittua kaaosta.

kuvausrekvisiitat

Rekvisiittana oli paljon luonnon elementtejä kuten huonekasvit, kukat, yrtit ja mausteet. Rekvisiitoissa oli paljon myös taljoja, lasi astioita ja kynttilöitä.

kuvakulmat

Kuvat oli kuvattu lintu perspektiivistä, sammakko perspektiivistä, flatlay:nä. Osa kuvista oli  erikoislähikuvia tai otettu kohtisuoraan, viistosti, horisontti vinossa, kamera kohteen tasalla.

kuvan rajaus

Kuvat saattoivat olla niin sanotusti puolikkaita, laajoja tai rajattuja siten että kuva jatkuu kuvan ulkopuolelle. Jotkut kuvat olivat lähi -tai erikoislähikuvia. Jotkut kuvat noudattivat kultaista leikkausta, joissain kuvattava kohde oli toisessa reunassa tai rajaus oli "rikottu" siten, että esineet eivät näy kokonaan.

valot ja varjot

Kuvista löytyi kylmää valoa ja luonnon valoa. Valo saattoi kuvissa olla kohtisuora tai epäsuora. Valon taitto erilaisista pinnoista. Kuvissa vallitsi "varjojen puute" tai tummat varjot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cubus asiakastyö

Päätimme ottaa yhdeksi asiakkaaksemme Cubuksen. Cubus on norjalainen vaatekauppaketju, jonka omistaa Varner-Gruppen. Cubuksia on Suomessa ...